Your browser does not support JavaScript!

Other Brands

Други марки

Онлайн магазин за авточасти за Ford Transit, Transit Connect, Transit Custom и Transit Courier


От 20 години Transit Center продава части за Ford Transit и други ванове на Ford, като Ford Transit Custom, Ford Transit Connect и Ford Transit Courier. Ние продаваме резервни части и оригинални части на Ford. Частите за Ford Transit, предлагани в нашия онлайн магазин, са внимателно подбрани от продуктите, предлагани на пазара. Ние се фокусираме върху качеството и удовлетвореността на клиентите, като постоянно разширяваме продуктовата си гама с нови части за Ford Transit, Custom, Courier и Connect. Разполагаме с нови части за микробуси Ford, които не се произвеждат от много години, както и за нови модели. Фургоните Ford са наша страст, която развиваме повече от 25 години. Асортиментът на магазина Transit Center включва голямо разнообразие от части за Ford Transit - от малки болтове до цели предни части и двигатели.

Резервни части за Ford Transit

Резервните части за Ford Transit са популярна алтернатива на оригиналните части. Резервните части са продуктовата група, която най-често се използва за всички видове ремонти на форд ван. Резервните части за ford transit се различават по цена, качество на изработка и място на производство. Широката гама от резервни части, предлагани на пазара, улеснява избора на клиентите. Някои ще се интересуват от най-евтиното, временно решение, докато други ще търсят резервни части за ford transit с първокласно качество. Резервните части са по-евтини от оригиналните. В същото време, ако ги закупите от надежден източник като Transit Center, можете да разчитате на сравнимо качество на изработката и дълготрайност. Резервните части ford transit имат още едно голямо предимство - те са широко достъпни. В случая с Transit Center - те се предлагат в готов вид. Ние сме официален дистрибутор на продуктите на Trateo - резервни части ford transit с качество, близко до оригиналите.

Оригинални части за Ford Transit

Нашата оферта включва нови оригинални части за Ford Transit, както и употребявани части, идващи от разглобяване. Избирайки оригинални продукти, можете да разчитате на най-високо качество и пригодност за вашия ван. Оригиналните части за Ford Transit в по-голямата си част са абсолютно същите части, които се влагат във фургоните в процеса на производство. Използването на оригинални части ви позволява да спазвате гаранционните условия за вановете, наложени от производителя. Оригиналните части за Ford Transit се произвеждат основно в Турция, Уругвай, Китай или дори в Полша. Това, което отличава оригиналната част от резервната, е логото на Ford на практика върху всяка част. Каним ви да пазарувате в Центъра за транзитни автомобили.


Transit MK9
2019 -
Transit MK8
2013 - 2019
Transit MK7
2006 - 2013
Transit MK6
2000 - 2006
Transit MK5
1994 - 2000
Transit MK4
1991 - 1994
Transit MK3
1986 1991
Transit MK2
1978 - 1986
Transit MK1
1965 - 1978
Connect MK3
2021 -
Connect MK2
2013 - 2021
Connect MK1
2002 - 2013
Custom
2018 -
Custom
2012 - 2018
Courier
2014 -
manufacturers-logotype