Your browser does not support JavaScript!


Добре дошли в уеб сайта на TRANSIT CENTER

Transit Center е специалист по продажбата на части за Ford Transit и части за микробуси на различни производители. Ние сме на пазара на части за търговски превозни средства от 1996 г. Постоянно разширяваме базата си от части, предлагайки на клиентите оригинални продукти, резервни части от премиум сегмента, както и традиционни замени. В момента дейността на компанията е разширена до 22 европейски държави, но ние сме в състояние да доставим продукти до всяко място на Земята.

Transit Center е преди всичко професионален подход към клиента, дългогодишен опит, бърза доставка и широка гама от продукти на атрактивни цени.

Характеризираме се с постоянно желание да се развиваме и да се стремим към съвършенство. Специализираният персонал има технически познания за части за микробуси, благодарение на които те са в състояние да разсеят всякакви несигурности при покупката на нашите клиенти. Години опит ни научи, че нищо не е невъзможно. Най-доброто доказателство за това е наличието на нови части за микробуси, които не се произвеждат от много години.

Transit Center е компания, родена от любов към автомобилите!


Shop