Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit Trail - камион за доставка извън пътя

Ford е известен с интересни версии на своите ванове. След като SuperVans бяха създадени като част от промоцията, сега Transity Trail с четири задвижвания е достъпен за общо разпространение. Още на пръв поглед можете да забележите някои разлики от традиционната версия, със задвижване на една ос. В предната част на автомобила има масивна решетка, която е почит към Ford Raptor. Под капака е скрит двигателят 2.0 TDCI, генериращ впечатляващите 185 к.с. Transit Trail е създаден за най-взискателните клиенти, които търсят интересна база за автодом или които се движат ежедневно из трудни, планински условия. Тук са полезни диференциалът с ограничено приплъзване (mLSD) и красивите 16-инчови джанти на офроуд гуми. Към кого е насочена Transit Trail? Струва ли си да плащате повече за офроуд камион за доставка?


Transit Trail полет

Transit Trail - предимства и недостатъци


Интересните удобства, които отличават Transit Trail от традиционната версия, включват:
- голям мултимедиен екран, разположен в централната част на арматурното табло,
- елегантни, кожени седалки (за съжаление с малък диапазон на регулиране),
- камера за задно виждане, която се активира автоматично след превключване на задна предавка,
- комфорт при шофиране до 90 км/ч (по-късно става силен),
- много интересни технологии: система за избягване на сблъсък, асистент на пътеката, разпознаване на пешеходци,
- подсилена листова пружина на Ford Transit,
- интелигентна система за окачване, която се настройва спрямо теглото и разположението на предметите в зоната за товарене.


Transit Trail екран

Имахме възможността да тестваме този ван в градски условия, на писта и извън пътя. Трябва да се признае, че обаче работи най-добре в ежедневните дейности – превоз на колети, разтоварване на вещи, шофиране в градски условия и между градовете. 4x4 задвижването за съжаление наложи някои слабости на това превозно средство. На първо място, става много шумно в кабината на водача при движение над 100 км/ч. Друг недостатък е неинтуитивната, къса скоростна кутия, която не прави голяма разлика при дълги пътувания, но може да се измори при шофиране из града. Не забравяйте, че можете да закупите решетка за Ford Transit Trail от нашия онлайн магазин.


Знаеш ли това... ?

Другите ни статии в блога