Your browser does not support JavaScript!

Transit Center <br/> Историята на

Transit Center
Историята на

1996

От любов и страст

Създаването на Transit Center е пряко свързана с голямата страст към моторизацията и голямата на любов на два души. Тези две причини доведоха до това, че в края 1996r., след сключването на нашия брак, беше създадена нашата компания. В началото се нарича "PHU Bimera" и е първата стъпка по дългия път, който преодоляваме и до днес ...

Marcin Wicik

Началото беше трудно, започнахме практически от нулата. Първите пари, спечелени във Великобритания и получени на заем от семейството, са инвестирани в парцел в Pędzew. С времето на този парцел се появяват импровизирани ламаринени гаражи и дървен офис. Така започна нашето приключение!

Transit Center 1996
Ford Transit MK5 Transit Center Историята на

1997 - 2004

Вечни екскурзии
за части

Променяме името на Transit Center. От този момент се занимаваме само с търговията с части за Ford Transit. Този период означаваше чести пътувания до Великобритания в търсене на употребявани части. Пътуването винаги е било извършено от Ford Transit MK5, който спечели най-голямото чувство в сърцата ни. Транзитният ван винаги ни е довел вкъщи щастливо!

2000

Импорт на части
от голям мащаб

Освен личните транзитни пътувания, започваме да внасяме части в по-голям мащаб. В компанията пристигат камиони, натоварени до горе, а първите контейнери пристигат в пристанището.

Вечни екскурзии за части
Импорт на части от голям мащаб Transit Center

2001

Първата голяма инвестиция
изграждане на склад

Първата ни сериозна инвестиции, т.е. изграждането на склад. Проектът изискваше помощ от съседи и три месеца ежедневна работа. В резултат на това беше създаден първият склад за употребявани части и работилница, занимаваща се с техническото обслужване автомобили за доставките и състезания. Точно на тази година започнахме изграждането на първите състезателни автомобили.

2003

Създаването на
първия уебсайт

Следваща голяма стъпка напред. Създаването на първия уебсайт Transit Center, а асортимента е разширен със нови части/ Посещението в САЩ, интересът към онлайн търговията, желанието за развитие и сътрудничество с Jakub Nitka #Qba завършва с изграждането на първия уеб сайт и пускането му в интернет на адрес www.transitcenter.pl.

въстание www.transitcenter.uk
Спечелване на шампионата Transit Center Motorsport

2007

Transit Center Motorsport
спечели w RallyCross

Компанията Transit Center винаги е била силно свързана с мото спорта а по точно със rallycross. Сътрудничеството с много компании в тази област доведе до спечелването на първенството по полски Rallycross 2007 екипа на Transit Center. Печелившата кола от най-високия клас беше Ford Focus!

2009

ИЗГРАЖАНЕТО НА ПЪРВИЯТ ОНЛАЙН МАГАЗИН
НА ПОЛСКИ ЕЗИК

Създаден е първият онлайн магазин на полски език с нови части за Ford Transit. Още в началото на интернет търговията, нашият магазин имаше широк асортимент от нови части След няколко месеца започват да се появяват първите поръчки от чужбина.

ИЗГРАЖАНЕТО НА ПЪРВИЯТ ОНЛАЙН МАГАЗИН

2011

СЪЗДАДАВАНЕ НА DRIFT BUS
ВЪЗ ОСНОВА НА FORD TRANSIT

Концепцията за изграждане на първото в света превозно средство за доставка на моторни спортове се появи като идея на Marcin Wicik през 2010 година. Първоначалната идея беше да се изгради първият нов Ford Transit Rallycross за състезания. И накрая, превозното средство е адаптирано за drifting, в сътрудничество с Polody Performance.

Drift Bus Transit Center

2012

РАЗШИРЯВАНЕ НА ТЕРЕНА НА НАШАТА КОМПАНИЯ
СЪС СЪСЕДНИЯТ ПАРЦЕЛ

Благодарение на закупуването на съседен парцел заедно с офисните сгради, Transit Center разширява своят терен, като създава възможности за разширяване на през следващите години.

ИЗГРАЖДАНЕ НА Transit Center

2013

СЪЗДАДЕН ПЪРВИЯТ МАГАЗИН
НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Пътешествията из Европа свързани със мото спорт както и контактите з локалните бизнесмени, те ни мотивират за по-нататъшно развитие. Затова създадохме първия английско езичен магазин www.transitcenter.uk, със цел на продажба в чужбина. Това е началото на нашата експанзия на европейските пазари!

2014

РАЗШИРЕНИЕ НА ОФИС СГРАДИ
РАЗШИРЯВАНЕ КЪМ ЗАПАДНИТЕ ПАЗАРИ (ФРАНЦИЯ, ИТАЛИЯ, ГЕРМАНИЯ)

Поставихме на развитието! Отворихме онлайн магазин на следващи държави тоест Германия, Италия, Франция. На закупения парцел разширяваме офис сгради, създавайки модерни съоръжения за обслужване на клиенти и ИТ отдел на Transit Center. Голямото предлагане доведе до поглъщането на компанията Titan Parts, която се занимава с дистрибуция и продажба на части за доставки на микробуси.

СЛЕДВАЩИ ОНЛАЙН МАГАЗИНИ Transit Center
НОВ СКЛАД Transit Center

2015

ИЗГРАЖДАНЕ НА
НОВ СКЛАД

Систематичното изпълнение на поставените цели създаде необходимостта от изграждане на нов склад. След като подредихме площада в старата част на компанията, поставихме най-голямата сграда на целия Transit Center т.е. нов склад. Тази инвестиция ни осигурява достатъчно пространство за съхранение до 2022 година!

2015 - 2018

СЛЕДВАЩИ ОНЛАЙН МАГАЗИНИ
ОБЩО 22 ДЪРЖАВИ

Разширихме нашият отдел IT, имаме отделна група която се занимава със реклами, медии и обществени комуникации както и управление на фирменият блог. Създадохме професионално фото студио, което да предостави на клиентите колкото може най реална а и професионална визуализация на продукти, закупени в мрежата. Преведохме нашия магазин на нови езици - така в края на 2018 г. сме в 22 страни на Европа!

Transit Center ОБЩО 22 ДЪРЖАВИ
Сливане с Transland

2019

Допълнителни дейности в мрежата
Сливане

През 2019 г. компанията Transit Center пое една от най-големите компании в Полша, специализирана в продажбата на резервни части за микробус Ford Transit. Сливането с Transland от Leszno консолидира силната позиция на нашата компания на вътрешния пазар. Увеличаването на броя на транзитните части в нашия склад протича успоредно с подобряване на имиджа на компанията в мрежата. Основна цел беше позицията в Google и подобряване на комуникацията с клиентите в социалните медии. Профилът във фейсбук надхвърли 10 000 харесвания, докато в британския магазин въведохме комуникация чрез приложението Messenger.2020

Спортни успехи и партньорства

Спечелихме вицешампионата на Полша по раликрос като спонсориращ отбор на Wicik Motorsport. Моделът Focus RX с 600 конски сили и логото на Transit Center се състезаваше успешно на европейските състезателни писти. Създадохме бизнес партньорства с Trateo и NGK, които оказаха положително въздействие върху качеството на предлаганите продукти.


Успехите на Transit Center MotorsportЕкология в Transit Center

2021

Направление: Екология

Въведохме специални процедури в съответствие с финландските стандарти, за да намалим отпадъците, генерирани в процеса на опаковане на частите и тяхното транспортиране. Пълнежът на пратките се изработва от използвана рециклирана хартия, самозалепващата лента, използвана за опаковане на частите, се рециклира, а рекламните листовки са на базата на естествени материали.


2022

Нова глава в историята на TC

Въведохме в асортимента си части за микробуси, произведени от различни производители. 2022 г. донесе огромни геополитически промени, които засегнаха международните продажби и индустрията за електронна търговия. Адаптирахме магазина и оперативната си стратегия към динамично променящия се пазар, като поставихме качеството на първо място.

Части за автобуси в Transit Center

Ceo Transit Center

Monika Morzyńska-Wicik

CEO

ЗА МЕН - Съвременна Wonder Woman, т.е. как да се развие компания имайки три деца? Автомобилна компания, която без съмнение е Transit Center, е огромно парче от моят живот. Посветих много време, страст, и със страст се ангажирах. Въпреки че нямам образование свързана з автомобилна механика, (защото завърших икономика) Вероятно съм единствената жена на света, която знае всичките части за Форд Транзит.

В продължение на 20 години познавах всички възможни проблеми с неизправности и аварии, възникнали в Transit. Много такива коли бяха чудотворно направени с помощ на няколко телефонни съвети. Но човек не живее само за да работи! Аз съм обикновена майка на три прекрасни деца. Обичам физическата активност - от занятия по фитнес, през Зумба до Пилатес. Рецепта за успех? Реализиране на поставените цели, чудесно семейство, стремеж към съвършенство.

Monika Morzyńska-Wicik

Transit Center in Europe