Your browser does not support JavaScript!


Logo Transit Center

Logo Transit Center
Logo Transit Center
Логото на транзитния център е комбинация от символ и текст. Логото на Transit Center се състои от правилен шестоъгълник, в който са скрити буквите T и C. Тези букви символизират името на компанията Transit Center. Думата Transit има ключово значение тук. От самото начало нашата компания е свързана с продажбата на части за Ford Transit. Думата Center се свързва с център, т.е. с място, където можете да намерите всички части, от които се нуждаете за вашия автомобил. Логото на Transit Center се предлага в две версии: официална - символът е в горната част, и алтернативна - символът е в лявата част. На страницата на магазина използваме алтернативната версия на логото.

Логотип на Transit Center

Със своя уникален логотип и отличителни цветове Transit Center се отличава от конкуренцията. Логотипът на компанията изобразява оранжев надпис TC, напомнящ зъбно колело в модернистичен дизайн, разположено в правилен шестоъгълник. С този мотив загатваме за силата, издръжливостта и постоянните иновации в автомобилния свят. Логото на Transit Centre може да бъде видяно върху много от проектите, които сме реализирали - микробуси и състезателни автомобили. Цветовете, с които се идентифицираме, са оранжево, черно и сиво.

Значението на цветовете в TC

Оранжевото символизира енергията, оптимизма и предприемаческия дух, присъщи на нашата философия. Този цвят привлича вниманието, асоциира се с иновациите и изразява непрестанния ни стремеж към непрекъснато усъвършенстване. Черното, от друга страна, се асоциира с елегантност, професионализъм и самоувереност. В нашата компания той означава, че се грижим за всеки детайл и се стремим да спазваме най-високите стандарти в качеството и обслужването на клиентите. Сивото символизира солидност и стабилност, което е особено важно в автомобилния сектор, където надеждността и безотказността са от ключово значение.

В Transit Center съчетаваме тези три цвята, за да създадем уникално и запомнящо се преживяване за нашите клиенти. Фокусираме се върху позитивната атмосфера, която ни мотивира да продължим да се развиваме, като същевременно осигуряваме усещане за сигурност и доверие сред нашите клиенти. Каним ви да работите с Transit Center - надежден партньор в света на частите за микробуси. Заедно можем да постигнем изключителни резултати и да допринесем за успеха на вашия бизнес!
 
Въведете ключовата дума
Разширено търсене
Transit Center in Europe